Disney on ice show „Čarobna kraljevstva“ opet u Zagrebu

Od danas su u prodaji povoljnije ulaznice za najveći i najbolji svjetski spektakl na ledu! Ne propustite nabaviti svoju po promotivnim cijenama. Pripremite se na non-stop zabavu uz vaše najdraže Disney priče i uđite u bajkoviti svijet Disney čarolije.

Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljene sestre Elsa i Anna iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena – “Snježno Kraljevstvo” (Frozen). I ovaj put će nas podsjetiti kako prava ljubav dolazi iznutra i kako smo svi junaci svoje priče. Doživite uzbuđenje uz Disney© Pixar Aute i pogledajte Munjevitog Jurića u utrci na ledu kakvu još niste vidjeli! Ubacite u petu brzinu i vi i vaši mališani bit ćete oduševljeni likovima i akcijom na ledu. Uronite u pustolovinu uz Arielu, malu sirenu, princezu morskog kraljevstva. Igračke će se vratiti u grad s herojskom akcijom kada ekipa iz “Priče o igračkama” krene u bijeg i utrku do kuće na najizazovnijoj avanturi ikad.

Od kotača do valova, preko ledenih brijegova do beskraja, najdraži Disney trenuci oživljavaju pred vašim očima u četiri nezaboravne priče za djevojčice i dječake. Ali i one starije koji imaju maštu i koji se nisu zaboravili zabavljati! Producentica Nicole Feld je izjavila Naša rekreacija Arendella i vizualni sjaj na ledu priprema pozornicu za magičnu transformaciju od ljeta do zime. Iako je očito da je Snježno kraljevstvo prilkadno za led, ova će Disney On Ice produkcija emotivno doprijeti do publike kroz inovativne elemente predstave i svjetske klizače.Publika će ući u fantastični zimski svijet Arandelle uz kraljevske sestre Anu i Elsu iz BAFTOM i Oscarom nagrađenog najboljeg animiranog filma svih vremena, Disney Snježno kraljevstvo. Ana, djevojka s izvanrednim srcem, kreće na epsko putovanje s urenebesnim snjegovićem Olafom i čovjekom s planine Kristoffom, kako bi pronašla svoju sestru, magičnu Elsu, čije su ledene moći obavile kraljevstvo Arendelle u vječnu zimu. U mjestu Kurbla Bistra likovi iz Disney•Pixar filma Auti – Munjeviti Jurić, Kamionet Šlep i ekipa dovode svoje visoko oktanske karaktere na led. Uz vrhunsku animatroniku, njihove oči i usta se miču sa svakim pomakom na ledenoj autocesti. Likovi će oduševiti publiku skokovima, piruetama i zabavom.

Čarobna kraljevstva spajaju klasične i nove Disney priče”, govori nam producent Kenneth Feld. Publika će biti oduševljena kada se susretnu s nezaboravnom ekipom animiranih automobila izgrađenih u realnoj veličini, uživo na ledu. Imat će priliku vidjeti svoje najdraže likove poput Male Sirene i likova iz Disney•Pixar Priče o igračkama 3 te otkriti priču prepunu akcije, čarolije i nezaboravnih likova uz Snježno kraljevstvo.

Kako bi producirali Čarobna kraljevstva, Feld duo oca i kćeri sazvao je nevjerojatno talentirani kreativni tim koji se sastoji od Jay Smitha (redatelj), Patty Vincent (redateljica Priče o igračkama 3 i dijelova Snježnog kraljevstva), Jerry Bilika (scenarist), dobitnice dviju nagrada Emmy® Sarah Kawahara (koreograf), Cindy Stuart (koreograf – Priča o igračkama 3 i dijelovi Snježnog kraljevstva), Cynthia Nordstrom (kostimograf), Scott Lane (kostimograf za djelova Priče o igračkama 3), dobitnik nagrade Emmy® Gregory A. Poplyk (kostimograf – dijelovi Snježnog kraljevstva), Peter Morse (rasvjeta), Alex Reardib (rasvjeta na dijelovima Priče o igračkama 3), Sam Doty (rasvjeta  - dijelovi Snježnog kraljevstva) i Jeremy Railton (dizajner seta).