Nova pjesma Luke Nižetića - Voli me kao kiša

Luka Nižetić gostovao je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska i premijerno na televiziji predstavio svoju novu pjesmu Voli me kao kiša.


 
Snimanje spota za pjesmu Voli me kao kiša, završio je Luka Nižetić prije desetak dana, pa autorska ekipa - Sandra Mihaljvić i Igor Ivanović - provodi dane u montaži finalizirajući priču o 'ljubavi i kiši'. Treći je to video koji rade zajedno. Luka najavljuje intrigantan video koji je savršen spoj s tekstom pjesme za kojeg je zaslužna autorica Ines Prajo. U spotu se pojavljuje Martina Ivanković, kolegica u predstavi Mamma Mia. Bit će to pravi jesenski hit, a gledatelji Dobrog jutra imali su priliku primjerno vidjeti nekoliko kadrova novog spota. Luka očekuje da će biti gotov do kraja sljedećeg tjedna.
  
Otkrio je Luka u razgovoru i svoje jesenske planove. Za početak ga očekuje koncert na zagrebačkom Bundeku ove subote u 15 sati povodom Međunarodnog dana zaštite životinja. Sa Senekom Bulić priprema monodramu 'Kako je Potjeh tražio istinu' čija bi premijera trebala biti krajem listopada. U početku je sumnjao u sebe, no Senka mu je pokazala i dokazala da može iznijeti na svjetlo dana monodramu u kojoj će biti, kako kaže, i pjesme i pokreta i glume. Paralelno s pripremom monodrame igra u predstavi Mamma Mia, a u tonskom studiju s Branimirom Mihaljevićem priprema novi album.
 
 
U emisiji je uz glazbenike Branimira Mihaljevića na gitari, Marka Mihaljevića na bas gitari i Denisa Mevljaja,  DJ backing tracks, izveo uživo svoju novu pjesmu Voli me kao kiša: