Jure Brkljače 'pristaje na sve'

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene, svakako je i Jure Brkljača.

Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice – najljepši glas Hrvatske, djelić svog iznimnog talenta pokazao je singlom 'Druga strana', a novom pjesmom 'Pristani na sve' udario je novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad.

'Pristani na sve' skladba u izdanju Hit Recordsa, sigurno će dodatno povećati ionako respektabilnu brojku Jurinih obožavatelje, posebno obožavateljica. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog stvaralačkog stila.

Nova balada, nastavlja glazbenu priču započetu singlom 'Druga strana', otkrio je Jure, koji potpisuje glazbu i tekst. 'Pristani na sve' pjesma je kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Skladba nastavlja temu prethodne moje pjesme 'Druga strana'.  Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim Jure najavljuje buduću suradnju. Miroslav Rus prepoznao je 'Pristani na sve' i Jurin autorski rad, doveo geu svoj tim i dao mi uvjete, te radnu atmosferu koju sam najviše i trebao,  istaknuo je Jure.

Gledatelji emisije Dobro jutro, Hrvatska mogli su primjerno pogledati kadrove spota 'Pristani na sve' te poslušati izvedbu pjesme u akustičnoj verziji uživo iz HTV-ovog studija u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici: