Dan otvorenih vrata Umjetničke akademije u Osijeku

U sklopu akademijina Dana otvorenih vrata od 10 do 18 sati održat će se brojni umjetnički i stručni programi. Posjetiteljima će se predstaviti sveučilišni preddiplomski, diplomski i specijalistički poslijediplomski studiji.

Dan otvornih vrata prilika je za predstavljanje sadržaja, potrebnih znanja, vještina i sposobnosti koje se provjeravaju na razredbenim ispitima prilikom upisa na preddiplomske i diplomske studije te za susret i konzultacije potencijalnih pristupnika s nastavnicima Akademije. Unazad dvije godine Akademija je pokrenula i mogućnost izvanrednog studiranja za sve studijske grupe te će danas biti predstavljen i taj model studiranja. Zainteresirani će iz prve ruke moći doznati sve o programima cjeloživotnog učenja, te o umjetničkim i znanstvenim projektima nastavnika i studenata Akademije. Točan program događanja pogledajte ovdje.

Dan otvorenih vrata namijenjen je budućim studentima, te svima koje zanima rad umjetničke visokoškolske ustanove. Više o njemu za Dobro jutro, govorile su Antoaneta Radočaj-Jerković, prodekanica UAOS i studentica Antonija Mrkonjić: