Đani Stipaničev napokon izdao novi album

Đani Stipaničev,  proslavljeni kazališni tenor, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikla, široj javnosti poznat po svojim kazališnim angažmanima i vrhunskim vokalnim sposobnostima najavljuje novi glazbeni zaokret prema čvršćem, ali i dalje radiofoničnom popu.Odlični singl 'Bajke' i danas je prilično zastupljen u radijskom eteru, a s video spotom i na televizijama. Njime je nastavljen niz hit singlova koji su okupirali eter i top liste: Laž, Slušam more, Pet slova, Dobrodošla, Otmjeni prosjaci i aktualni, nedavno lansiran, novi singl 'Crna točka'.  


 
Sa singlom 'Crna točka' Đani Stipaničev najavio je izlazak dugo očekivanog svog 6. CD izdanja naslovljenog 'Bajke', baš prema 'tom prvom singlu' kojim je najavljen taj novi, drugačiji Đanijev glazbeni smjer koji je više nego dobrodošao. Autor teksta je Nenad Ninčević, a ovaj puta glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Fedor Boić. To je prva suradnja Đanija i Fedora koja je rezultirala izvrsnim singlom. Cijeli album realiziran je u suradnji sa sjajnim autorom Nenadom Ninčevićem i njegovim autorskim timom.Album donosi 10 pjesama, a ovih dana pušten je u prodaju na veliko zadovoljstvo svih Đanijevih poklonika koji su s nestrpljenjem čekali novi album. Do sada je izdao 'Kartolinu iz Dalmacije', 'Live in Komedija', 'Ti si moje sve', 'Kajkavske popevke' i 'Dalmacijo od kamena'.
 
Gostujući u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' izveo je uživo i najnoviji singl 'Crna točka' uz pratnju svojih stalnih glazbenih suradnik, koje (za sada) neslužbeno naziva 'Dodatni trošak' - Ivana Lukšića (bubnjevi), Berislava Antice (klavijature), Dennisa Lukaša (bas gitara) i Alana Dovića (gitara):