Koncert Dubioza Kolektiva seli u Arenu Zagreb

Koncert Dubioza Kolektiva planiran za 17. studenog u Domu sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja. U danima kada se potražnja za ulaznicama jako zahuktala donesena je odluka o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb.

Postoji neka tajna, ali duboka veza Dubioze i Zagreba. Nakon objave 'Apsurdistana' 2013. godine Dom sportova je bio prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i glasoviti pulski Amfiteatar. Sada, neposredno nakon objave novog albuma 'Pjesmice za djecu i odrasle' Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni.

Rezultat je to ogromnog interesa i jedini logičan odabir s obzirom na mnoge okolnosti. Dom sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja, a želje za ulaznicama tek sad počinju strelovito rasti. Grupa nije htjela dodavati još jedan nastup 18. studenog, pronalazak dodatnog datuma nekad kasnije nije bio moguć zbog prenatrpanog rasporeda, a Zagreb u ovom trenu nije u koncertnim planovima za 2018. godinu. Stoga se selidba u Arenu 17. studenoga pokazala kao jedini razuman izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima.Tako će se u prodaji naći ulaznice za Parter, Donju i Gornju tribinu. Prodaja ulaznica kreće danas točno u podne. Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor Parter. Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti neko od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti organizatoru najkasnije do petka, 3. studenog.