Dečak, Ljubenko, Maky i Vatra zapalili špicu

Veselo je, kao i svake nedjelje, bilo u emisiji “Špica Riva Korzo” u Bogovićevoj ulici. Okupio se dio tima Ivana Dečaka iz Voicea i njegov bend Vatra, pa dobre glazbe nije nedostajalo.


]
Talentirani Vedran Ljubenko s kolegom I rijateljem Mahirom Kapetanovićem Mahkeyom izveo je svoj drugi singl  “Ja sam hit”. Nakon prvog singla “Papučar” I nova je pjesma I postala hit, a prije dvije godine napisao ju je Vedranov prijatelj Tomislav Vukšić. Pjesma govori o neobuzdanom karakteru kojeg ne treba kočiti i limitirati, kaže Vedran. Kroz tjedan-dva izbacit će svoju prvu autorsku pjesmu “Vrijeme je da se trgnem”, najavio je.


]
Njihov mentor Dečak prezadovoljan je što dečki nisu stali na popularnoj emisiji, već objavljuju pjesme i imaju viziju svoje karijere.Etablirani virovitički bend “Vatra” koji suvereno plovi vodama domaćeg mainstream rocka. marljivo radi na desetom albumu. Na Facebooku redovno objavljuju raspored čestih svirki, pa ukoliko ih želite čuti uživo znate što vam je činiti.

Najavni singl "Sekvoje", čiji je autor Ivan Dečak, inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima, otuđenošću, ali i željom da se te iste otuđenosti riješimo, pa poslušajte kako su to zamislili Dečak i ekipa.