Redatelj Anđelo Jurkas o filmu "Fuck Off I Love You"

U kina stiže iščekivani film „Fuck Off I Love You“. Riječ je o središnjem dijelu trilogije filmova scenarista i redatelja Anđela Jurkasa, nakon debitantskog naslova 'Zbog Tebe' te prije finalnog djela trilogije, komedije 'Happy End'. Film je kombinacija komedije i drame s elementnima erotike, krimića i akcije, ali punoj feelgood momenta.

Priča je to o muško ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze. Svoju radnju fokusira na pisca koji se nakon prekida ozbiljne veze dosjeti napisati knjigu o muško-ženskim odnosima te u procesu zvoni na vrata bivših djevojaka (ili avantura) želeći čuti i njihovu stranu kako bi odgovorio na vječna pitanja o vezama, ne shvaćajući pritom u koliko se nemoguću misiju upušta. Uz to, paralelno pokušava nagovoriti i neke velike pop-zvijezde da im napiše biografiju za slučaj da prvo namjeravana knjiga propadne na putu do izdavača…

Nakon prekida ozbiljne veze pisac A. pogleda dokumentarac Kompletna povijest mojih seksualnih neuspjeha i Jarmuschev film Slomljeno cvijeće, u kojima likovi preispituju svoje veze. Sine mu ideja da napiš e knjigu o svojim bivš ima, ali želi čuti i njihovu stranu kako bi odgovorio na vječna pitanja o vezama. Osim toga, pokušava i nagovoriti neke velike pop-zvijezde da im napiše biografiju.Stoga u filmu glazba ima jednu od glavnih uloga – na soundtracku su Faith No More, Girls Against Boys, Dwarves, Gibonni, Lea Dekleva, Johnatan,Repetitor, Zvijezde, Krankšvester i mnogi drugi…

Glavne uloge tumače Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, beogradska glumica Jana Ilić Milić i bugarska glumica Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić, Zoran Pribičević. U filmu svoja prva glumačke uloge ostvaruju i brojne estradne zvijezde poput Gibonnija, Nine Badrić, Tončija Huljića, Tine Katanić, Andree Andrassy, Nives Čanović i mnogi drugi. 

Svestrani redatelj Angelo Jurkas u Bogovićevoj je o filmu i drugim temama čavrljao s voditeljima emisije Špica Riva Korzo.