Radionica za djecu Male kulturne scene

Autonomni kulturni centar Attack u ovom je tjednu pripremio radionicu za djecu Male kulturne scene s tematikom koja se nadovezuje na svjetski dan izumitelja. Radionicu provodi kazalište sjena Tripstih, a namijenjena je djeci uzrasta od 5 -12. godina.

Radionica će se održati u subotu 28. listopada od 17.00 sati u DZIU Medika. Djeca će na radionici izrađivati svoje nove izume, a upoznati će se s najznačajnijim hrvatskim izumiteljima i njihovim izumima. Broj polaznika je ograničen, a prijave su obavezne na: kazaliste.tripstih@gmail.com

Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi), Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih).

Tripstih se bavi kazalištem za djecu i odrasle, likovnim oblikovanjem,  istraživanjem medija sjene i edukacijom.

Program Autonomnog kulturnog centra i  Subscena  financijski su podržani od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.