Dom pretvorili u muzej Snoopyja i ekipe

Većina nas voli likove iz slavnog stripa i crtića Peanuts, kao što su Charlie Brown, Lucy, Snoopy i ekipa, ali ovaj je par iz Nove Škotske svoju strast prema Pranutsima podignuo na višu ljestvicu.

Adam i Sherald McCarron pretvorili su svoj dom u Chesteru u muzej omiljenih likova, posebice Snoopyja, psa s milijunima obožavatelja širom svijeta. Sherald svojeg omiljenig lika ima istetoviranog na nozi. Adam dolazi iz umjetničke obitelji, njegov je otac Owen McCarron u kući slavnih crtača, a radio je za Marvela i DC Comics.

Sve je počelo kad je Sherald upitala supruga može li od drveta napraviti malenog Snoopyja za vrt. Otišao je u svoju radionicu, ali toliko se zanio da je Snoopy od jednostavne strukture dogurao do masivnog psa od tone! Po završetku projekta prebacio se na kompliciraniji – avion Crveni Barun, za koji mu je trebalo gotovo 200 sati rada, čak ga je uklesao u granitnu stijenu…

Dakako, tu su i Charlie Brown, Peppermint Pattie i Sally, a najnovija je Lucy u psihijatrijskoj kabini. Na veselje mnogih, plan je ove obitelji proširiti postav.