Tena Vodopija i Harry Gustavson trio pripremaju prvi album

Tena i Harry Gustavson trio sviraju zajedno godinu dana, izvode jazz standarde no rade i na svojim autorskim pjesmama. Prvi singl trebao bi izaći krajem godine.
Tena Vodopija glazbom se počela baviti s 3 godine, u dječjem pjevačkom zboru Klinci s Ribnjaka gdje je ostala punih 11 godina i stekla bogata iskustva nastupajući kao solist na brojnim festivalima, vokalno surađujući s najvećim hrvatskim glazbenicima, kroz studijska snimanja pjesama i reklama, te kroz brojne koncerte, turneje i nastupe. Nakon Klinaca, Tena je nastavila raditi kao prateći vokal za domaće izvođače, studijski i uživo pa je tako i nastupila na Dori 2004. Paralelno s tim počela je nastupati s raznim bendovima po Zagrebačkim i okolnim klubovima i raznim manifestacijama te još malo pekla zanat sve do 2007. godine, kada je prihvatila ponudu u Skandinaviji pa je tako slijedeć dvije godine provela nastupajući na cruiserima u Švedskoj, Finskoj i Norveškoj.
 
Nakon povratka u domovinu, uz završetak studija i zaposlenje u struci (marketing, PR), započela  je suradnju sa zagrebačkim bendom Funky Town s kojim je 2009. godine snimila i album Nema problema. Uslijedili su brojni nastupi po poznatim zagrebačkim klubovima - Sax, Aquarius i InBar - gdje je započela i Tenina vokalna suradnja s pjevačima Jacquesom Houdekom, Kristijanom Rahimovskim te s raznim bendovima i renomiranim glazbenicima u rock, pop, jazz i blues aranžmanu.

Harry Gustavson Trio zagrebački je pseudojazz sastav koji se zadržava dalje od studijskih snimanja i svih drugih oblika uokvirivanja, a uglavnom se fokusira na pronalazak vlastitog autentičnog zvuka. Ono što zadnjih godina aktivno čini je upotpunjavanje zagrebačkog noćnog života za sve revoltirane pjesnike, koji ne znaju što žele ali znaju što ne žele. Zagrebački jazz trio predvođen je pijanistom Vidom Hribarom, kojeg prate kontrabasist Gustav Barišin i bubnjar Filip Runjić.

Tena Vodopija i Harry Gustavson trio zajedno sviraju godinu dana, izvode jazz standarde no rade i na svojim autorskim pjesmama – jazz pjesme ispjevane na hrvatskom. Prvi singl trebao bi izaći krajem godine.

Iz studija u Bogovićevoj ulici otpjevali su, za gledatelje Dobrog jutra, pjesmu That's life, Franka Sinatre: