Pulski Hand made festival oduševljava posjetitelje

Više od dvjesto izlagača predstavlja svoje rukotvorine na trodnevnom 15. Hand made festu koji je u petak svečano otvoren u pulskom Domu hrvatskih branitelja, a na kojem će sve do nedjelje izlagati rukotvorci, dekorateri i majstori gastro delicija.

Možemo biti ponosni na činjenicu da je Pula danas grad poduzetništva i u samom vrhu hrvatskih gradova po broju poduzetnika u odnosu na radno sposobno stanovništvo. Siguran sam da i ovaj Hande made festival doprinosi tome i da motivira naše sugrađane da se bave poduzetništvom i da svoje rukotvorine prikažu našim sugrađanima, rekao je na svečanosti otvaranja pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Direktorica festivala Lela Blekić pozvala je sve građane da posjete festival te da u subotu navečer u pulskoj Areni sudjeluju u puštanju lampiona.

Hand made festival prvi je festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama.

Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna osmišljen je s ciljem očuvanja i promicanja jedinstvenih vrijednosti ručnih izrada, proizvoda i usluga.