Robert Sever: Moda nije vrijedna života

Brojna je publika proteklog tjedna pratila najznačajniji modni događaj sezone - 25. jubilarni modni tjedan Fashion.hr. Spektakularnom modnom pistom prvo su kročili modeli našeg proslavljenog dizajnera Roberta Severa, koji je u emisiji "Špica Riva Korzo" omentirao predstavljenu kolekciju.

Neodoljivo šarmantnom kolekcijom Sever je prezentirao najbolje od svog prepoznatljivog dizajna i oduševio brojne poznate osobe. Ostao je vjeran svome stilu i estetici koju je lako prepoznati i koja se uklapa u viziju moderne žene sa stavom.

Među 60  odjevnih kombinacija, ovog se puta našla i manja selekcija muške odjeće. Kolekcija je upotpunjena upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj, kao i selekcijom nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama.

Sever je kao najdražu koju su ikad napravili izdvojio haljinu Iris od lepršave viskoze sa čipkanim detaljima i cvjetnim uzorkom, jer ga podsjeća na maminu haljinu koju pamti od djetinjstva.

Jako mu je bitno da odjeća bude nosiva, za svaki dan, da se lako održava i da može biti prekrasna svaki dan. Ne voli koristiti perje, krzno i druge prirodne stvari jer smatra da moda nije vrijedna života i ne ubija za modu. Zašto je posljednju kolekciju nazvao Kristina, saznajte u prilogu.