Kako na brz i jednostavn način uživati u zdravoj hrani

U sklopu projekta Ekoteka Centar Knap će danas u 19 sati, organizirati predavanje 'Jednostavna i brza primjena načela prirodne i zdrave prehrane'.

Ana Janjatović Zorica, jedna od najiskusnijih učiteljica pridrodne prehrane u Hrvatskoj, osvrnut će se na ovu temu koja je izrazito bitna u ubrzanom načinu života, te na prelazu u zimski period, kada tijelo prelazi u lagano stanje hibarnacije i potreban mu je izvor enegije.

Kroz pojašnjenja načela prirodne prehrane i njihove što jednostavnije pripreme u svakodnevnim obrocima Janjatović Zorica će posjetiteljima otkriti kako uživati u zdravoj hrani na brz i jednostavn način.

Ana Janjatović Zorica predavala je u edukacijskoj ustanovi Makronova, kao vanjska suradnica, a od 1994. godine vodi radionice kuhanja. Predaje na Školi prirodne kuhinje, vodi praktični dio seminara Makrovikend, te s užitkom dijeli svoje bogato iskustvo s polaznicima. Često surađuje s medijima. Autorica je četiri kuharice iz edicije Mirisi i okusi Makronove: Tofu, Složenci i variva, Salate i Mahunarke.

A već za 14 dana, 24. studenog, isto u sklopu Ekoteke, moći ćete saznati nešto više o zdravoj prehrani zimi i zimskim zdravim namirnicama. Ulaz na predavanja je besplatan.