Urnebesna mađioničarska predstava za cijelu obitelj

Danas i sutra magija će vladati Lisinskom. S predstavom "Magic show za cijelu obitelj" nastupa mađioničar Luka Vidović.
Ljubav prema mađioničarstvu Luki je prenio otac, glumac Ivica Vidović, kojemu su ponekad kazališne uloge uključivale izvođenje mađioničarskih trikova.

Nedugo nakon Lukinog 16. rođendana, dogodio se ključni moment koji mu je odredio profesionalni život. Naime, otac mu je poklonio VHS kazete s nastupima tada najboljeg mađioničara Davida Copperfielda. Bio je fasciniran mađioničarstvom, trikovima, tajnama, iluzijama, svjetlima pozornice, ali najviše od svega na snimkama koje je neprestano gledao ga je fasciniralo kako su se ljudi na predstavi smijali i bili sretni.

Luka je tada osjetio poziv i ljubav prema toj profesiji i znao je da se time želi baviti u životu. S obzirom da u Hrvatskoj tada nije bilo opcije službenog studija mađioničarstva, a definitivno osjećajući pozornicu kao jedini životni poziv, odlučio je studirati ono što će mu donijeti najviše koristi. Stoga u rujnu 1998. godine otišao je na prijemni ispit iz glume na Akademiju Dramske Umjetnosti u Zagrebu, koju je od prve i upisao.

2010. godine dobiva status Superbrands Hrvatske, a 2013. godine nastupa u Monte Carlu za princa Alberta II.

Osim što radi izvrsnu predstavu "Magic show za cijelu obitelj", manje je poznato da je isto tako izvrstan mađioničar i za odrasle za koje je osmislio predstavu "Comedy magic show 18+".