Trening oplemenjen plesom

Zapamtite ova imena: Sabina Davarović, Ines Bossak, Nikolina Rubinić, Petra Milić i Valentina Rubinić. 5 djevojaka, zaljubljenica u ples i vježbanje odlučile su kreirati jedinstveni trening – DanceFit5.

Različite, jedinstvene kao pojedinci, istih želja, a opet kreativnih izvedbi, shvatile su da mogu trening oplemeniti svojim specifičnim znanjima i vještinama. Tako svih pet vježba sa skupinom rekreativaca i svaka u trening unosi nešto svoje, svoj pokret, svoju energiju, svoju vježbu.

Istodobno stavljajući se u poziciju vježbača, jer dok jedna vodi ostale vježbaju, dobiju mnogo bolji uvid u tijek treninga te mogu promijeniti, poboljšati ili nadograditi vježbe. Njihov se trening sastoji od uvoda, vježbi snage, kardio fitnesa i plesa što je na kraju sata svima najdraži dio. Koreografije su jednostavne, uče se polako, ponavljaju i onda, kao u najboljem glazbenom klubu ili plesnjaku skupina se raspleše po cijeloj dvorani.

Pomireni su tako 'obavezni' i kreativni elementi pa se grupa raziđe u dobrom raspoloženju. Ako želite plesati i vježbati ove sjajne djevojke prvi su izbor za vas.