Potrošite višak novca, kupite špageti u D&G stilu

Odavno modni dizajneri ne izrađuju samo "modne krpice"... pa tako Armani oprema hotele, Ralph Lauren kuće bogataša, Donatella Versace odijeva fancy kućne ljubimce, a Dolce i Gabanna odlučili su dizajnirati ambalažu za tjesteninu tvrtke "Pastificio Di Martino".

Tvrtka iz Gragnana, koja tjesteninu proizvodi još od 1912. željela je izmijeniti stari dizajn ambalaže svojih proizvoda pa je sklopila partnerstvo s Dolce i Gabannom, pišu talijanski mediji.Dakle, odlučite li se za kupnju kutije u retro stilu u koju stanu četiri plastična omota tijesta Paste di Martino s printom što ga je osmislio slavni modni dvojac dobit ćete i pregaču za kuhanje, no za to ćete morati izdvojiti 95 eura. Za kuhanje sa stilom ili za one koji ne znaju na što potrošiti višak novca, Dolce i Gabanna nude ambalažu s motivima inspiriranim tijestom, maslinama, bosiljkom...


Kutije se nude u ograničenoj ediciji od 5000 komada i idealan su poklon na nadolazeće blagdane.

Motiv tijesta i mediteranskog bilja D&G su prenijeli i na male kućanske aparate, poput hladnjaka i mikrovalnih pećnica talijanskoga branda SMEG, no pronaći ćete ih i na njihovim odjevnim predmetima, modnim dodacima i torbama. Hladnjak stoji oko 34.000 eura.

Osim što vlastitu kuhinju možete pretvoriti u malo umjetničko djelo, u blagdansko se vrijeme možete i odjenuti u skladu s njom.