Harrison Ford pomogao unesrećenoj ženi

Vozačica koja je jučer ujutro izgubila kontrolu nad automobilom i sletjela s autoceste u Kaliforniji blizu mjesta Santa Paule, nemalo se iznenadila shvativši da joj pomoć pruža filmski junak - Harrison Ford.

Ford (74) je zajedno s još nekoliko slučajnih prolaznika pohitao u pomoć unesrećenoj vozačici na kalifornijskoj državnoj cesti 126, prenosi Hollywood Reporter.

Glumac je je ranije sletio u obližnju zračnu luku te se autocestom vozio kući.  Zajedno s ostalim sudionicima u prometu uspio je iz olupine izvući ženu te je pričekao dolazak vozila hitne pomoći. Vozačica je prošla s manjim ozljedama, kazali su iz bolnice.

Ni slavnome glumcu prometne nesreće nisu nepoznanica, s tom razlikom što je on u njih nekoliko sudjelovao privatnim zrakoplovom.

Nedavno je greškom zamijenio uzletnu za sletnu stazu i pri slijetanju proletio tik iznad Boeinga 737 American Airlinesa sa 116 putnika i članova posade. Pilotirao je svojim lakim zrakoplovom, jednomotorcem Aviat Huskyjem.

Ovo nije prvi put da 'Han Solo' ima nevolje u zraku. Prije dvije godine Ford je teško ozlijeđen kada je prisilno sletio na golf igralište nakon što je zrakoplovu kojim je upravljao otkazao motor.