Matija Bogdan: Jako je dinamično raditi u kuhinji
21. 11. 2017. prije 3 godine
Matiji Bogdanu tek su 24 godine, a već je kuhan i pečen u kuhinji. Studirao je na Filozofskom fakultetu kada je shvatio da kruh želi zarađivati kao kuhar.
Prvo je radio po restoranima u Zagrebu, a s 22 godine odlučio je začiniti stvar i otići u San Francisco. Nakon toga su se vrata počela otvarat, dobio je stažiranje u Londonu. Zaposlili su ga nakon 4 dana i to u jednom od najpoznatijih restorana na svijetu – londonskom Ledburyju.
Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma, autorice i urednice Maje Tokić, možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!