Dan otvorenih vrata na FER-u i FERgirl čajanka

FER i ove godine otvara svoja vrata u subotu 25. studenoga od 10.00 do 16.00 sati u prostorijama Fakulteta.

Događaj iz godine u godine privlači sve više maturanata i srednjoškolaca pred kojima je važna životna odluka – izbor fakulteta. Fakultet otvara vrata i njihovim roditeljima, nastavnicima, učenicima osnovnih škola te svima koji žele saznati nešto više o Fakultetu.

Posjetitelji će se moći upoznati sa studijskim programima Fakulteta, njegovim laboratorijima te s nizom znanstvenih istraživanja i projekata. Uz to, moći će sudjelovati u raznim pokusima te vidjeti izume i moderne tehnološke uređaje koje su osmislili i razvili djelatnici i studenti Fakulteta u posljednjih nekoliko godina.

Predstavnici studentskih udruga i klubova pružit će budućim brucošima informacije o studentskim usavršavanjima, razmjenama i praksama, te o sudjelovanju u sportskim natjecanjima, izletima i studentskom životu.

Nastavnici, studenti i stručno osoblje Fakulteta bit će na raspolaganju tijekom cijelog dana svim posjetiteljima.

Ove godine organizatori iz ŠUZE (Iz škole u znanost) pripremaju hvalevrijedan novitet. U sklopu Dana otvorenih vrata bit će organizirana FERgirl čajanka koja će okupiti u moderiranoj raspravi studentice FER-a i diplomirane FER-ovke kako bi iz prve ruke prenijele svoja iskustva o studiranju, ali i o brojnim mogućnostima koja im nude nakon završetka fakulteta. Rasprava počinje u 11.00 sati u KSET-u, a posjetiteljice će moći sudjelovati i u nagradnoj igri.