Vježbajte u paru s rekvizitima

Na početku teksta o sjajnom treningu u paru riješit ćemo riječ 'suples'. Ona označava niz rekvizita koje je osmislio bugarski hrvač Ivan Ivanov.Trening u paru s rekvizitima osmislili su kineziolozi Lejla Dizdarević Brković i Nenad Žugaj. Oboje profesionalci s vrhunskim karijerama. Lejla je osim kineziologije završila i ekonomski fakultet, a nije naodmet reći da je i nositeljica crnog pojasa 2. dan u taekwondou. Nenad je hrvač, sportaš, nositelj mnogih medalja. Privatno nisu par već samo u vježbanju i oko toga se vodila dosta duga rasprava.

No sportaši kao i plesači, naviknuli su na kontakt i vježbe u paru (ples u paru) poticajan je i djelomično natjecateljski. Oboje se trude postići bolji rezultat, ali i uskladiti način i izvođenje s drugim. Dodavši gume, bugarske vreće, lopte ili girje treningu dajemo još veći izazov i zato je vrijedno pokušati vježbati u paru. Vaši životni partneri, prijatelji, kolege u vježbaonici mogu vježbati s vama.

In shape je zanimljiv studio. Mnogi tečajevi i pristup radu veoma su  kompleksni. U tijeku je i izrada aplikacije za mobilne telefone, a treneri se svakodnevno dodatno obrazuju.