Glasajte da Sea Star u Hrvatsku donese europsku titulu!

Do kraja glasanja za Europske festivalske nagrade ostalo je svega nekoliko dana, a u sam finiš utrke ušao je i naš Sea Star festival koji je nominiran u čak dvije kategorije!

Podršku za ovaj uspjeh već u prvoj godini dali su redom domaći izvođači pozivajući sve svoje fanove diljem regije da glasaju kako bi titula najboljeg europskog festivala stigla u umaški kompleks Stella Maris.

Fantastična atmosfera na prepunim pozornicama rezultirala je brojnim izuzetnim nastupima ovdašnjih glazbenika koji iz Umaga, baš kao i publika, nose fantastične uspomene. Damir Urban, Elemental, Brkovi, Krankšvester i brojni drugi glazbenici evocirali su sjećanja na prvi Sea Star i pozvali sve da daju glas novoj hrvatskoj i regionalnoj festivalskoj zvijezdi.

Njihove poruke zabiježene su u videu koji će zasigurno osigurati još mnoštvo glasova u dvije kategorije u kojima se Sea Star natječe – za 'Best Medium-Sized Festival', odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno i 'Best New Festival', odnosno najbolji novoosnovani festival u cijeloj Europi!