Too Loud Fest za ljubitelje glazbe, modernog dizajna i novih tehnologija

Ako ste ljubitelj glazbe, modernog dizajna i novih tehnologija, Too Loud Fest je nezaobilazan događaj.

Festival kroz multimediju, koncerte i prezentacije, promiče glazbu, kvalitetan zvuk i video na način na koji to do sada niste doživjeli. Festival se održava na više lokacija u Zagrebu. Središnji događaj, audio-vizualni show, održat će se na 3 etaže hotela DoubleTree by Hilton.

Na festivalu sudjeluju domaći i svjetski proizvođači i distributeri audio-video opreme, glazbenici, diskografske kuće i specijalizirane tvrtke za podizanje kvalitete življenja u vlastitim domovima. O festivalu su u emisiji govorili Tina i Nebojša Uglješić:Lela Kaplowitz je jazz pjevačica sa svjetskim glazbenim iskustvom. Iza nje su nastupi u prestižnim svjetskim dvoranama poput Madison Square Garden, Blue Note i Birdland u New Yorku te na mnogim jazz festivalima. Surađivala je s najboljim svjetskim jazz glazbenicima. Joe Kaplowitz je jazz pianist s dugogodišnjim glazbenim stažom. Završio je 1995. godine studij klavira, tube i kompozicije na američkom Youngstown State Universityju. Od tada je nastupao s mnogim svjetskim jazz glazbenicima: Randy Jonston, Wycliff Gordan, Ralph Bowen, Eddie Daniels, James Moody, Ernie Krivda, Greg Bandy i Sean Jones.

Izvedbom pjesme With every breath  za koju je Lela napisala i tekst i glazbu, najavili su Joe i Lela Too Loud Fest i svoj subotnji nastup: