Crikvenica je opet 'Simply the Best': nagrađena 'Crikvenica 4 Pets'

Turistička zajednica grada Crikvenice dobila je još jednom nacionalnu godišnju nagradu 'Simply the Best'. U kategoriji 'Inovativni projekt u turizmu' nagrađena je manifestacija 'Crikvenica 4 Pets' što je premijerno organizirana ove godine.

Nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jedne godine tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis 'Way to Croatia'. Svečana dodjela održana je ove godine u Splitu, u sklopu 19. poslovno-turističke burze Put.

'Crikvenica 4 Pets' je manifestacija koju je osmislila i organizirala TZG Crikvenice. Prvi put održana je 30. rujna i 1. listopada ove godine u centru grada i na crikveničkoj plaži za pse 'Podvorska'.

Manifestacija je posvećena kućnim ljubimcima, a u programu su bili sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce, izložbe kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacije njihovih vještina, karneval kućnih ljubimaca, cooking showa, BIKE & VAU maraton, utrke pasa i vlasnika na biciklima.

Zamišljena kao zabavna, ali i edukativna manifestacija 'Crikvenica 4 Pets' željela je potaknuti ljubav najmlađih prema životinjama i naučiti djecu da budu brižna i odgovorna. Zato je održano i nekoliko tematskih događanja: likovna radionica i predstava o kućnim ljubimcima 'Pazi, mazi, voli'.
Tijekom manifestacije udomljeno je desetak napuštenih životinja.