Jacques Houdek pjeva za velike i male

Hrvatski The Voice – Jacques Houdek – nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i rasprodane dvorane ponovno se vraća u Lisinski ekskluzivnim programom za djecu 'Kad si sretan'!Svakoga čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Djeca novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album 'Kad si sretan' i najljepše dječje pjesme u izvedbi djeci omiljenog Jacquesa Houdeka. Kada je sa svojom ekipom prije dvanaest godina stvarao ovaj album, nije ni sanjao uspjeh koji je postigao. Iako su mališani koji su odrastali uz Jacquesov album danas već pred završetkom osnovne ili srednje škole, već ih sam spomen albuma asocira na sretnije i bezbrižnije dane ranoga djetinjstva. U bezvremenskim hitovima za djecu 'Nije lako bubamarcu', 'Zeko i potočić', 'Kad si sretan', 'Kad se male ruke slože'... i neponovljivim Jacquesovim izvedbama i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati. Album 'Kad si sretan' i nakon 12 godina je najprodavaniji album za djecu s dijamantnom nakladom.Ohrabren tim uspjehom snimio je Jacques i nosač zvuka 'Idemo u zoološki vrt' za koji je dobio i diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album 2009. Pjesme 'Idemo u Zoo', 'Voda', 'Mišić Janko' i druge postale omiljene malim slušateljima.
EMBED:"2311/MAGAZIN2017/DJH2311-Jacques-Cemu-sluze-roditelji.mp4" TITLE:"Jacques Houdek: Čemu služe roditelji, uživo u Dobrom jutru"]
Sve  pjesme, i više, moći će čuti posjetitelji KD Vatroslav Lisinski u subotu, 16. prosinca u 10 i 12 sati na jedinstvenom glazbenom doživljaju za mališane, ali i njihove roditelje. Jacques Houdek već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava koncerte za djecu u Lisinskom. Ove godine očekuju se brojna iznenađenja i glazbeni gosti, a mališane će zasigurno posebno razveseliti dolazak Djeda Božićnjaka.

Gostujući u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otpjevao je Jacques Houdek, uz pranju Ivana Škunce na akustičnoj gitari i pjesmu Kad nekoga voliš: