Mladi Osječanin pokrenuo crowdfunding kampanju za snimanje horor filma

Filip Čižić, 20-godišnji režiser iz Osijeka, pokrenuo je Crowdfunding kampanju na kojoj prikuplja sredstva za snimanje originalnog kratkog horor film. Snimanje filma 'Terrifying Story' trebalo bi započeti iduće godine.

Filip
je ove godine, zajedno sa svojom sestrom, režirao trominutni horor film 'On The Wall' koji će bit dostupan online početkom sljedeće godine.

Sada mladi režiser želi napraviti nešto novo, jedan od najšokantnijih i najoriginalnijih kratkih filmova na našim prostorima. Za taj pothvat mu je potrebna pomoć pa je pokrenuo Crowdfunding kampanju s ciljem prikupljanja 16.000 dolara.

'Terrifying Story' je kratki horor film koji prati dječaka, kojeg njegova majka ostavlja kod bake kako bi prenoćio. Kada padne noć dječak zatraži od bake da mu ispriča priču, ne znajući da će se dogoditi nešto zastrašujuće.

Filip obećava zastrašujuć i teško zaboravljiv završetak, jezivu atmosferu i napetost koja će prevladavati od samoga početka do kraja, te vjeruje da će svi ljubitelji horor žanra voljeti taj film.