Nova zimska kolekcija Etne Maar

Ako još niste odabrali što nositi ove zime, možda će vas kolekcija brenda Etna Maar inspirirati. Dizajnerica koja stoji iza imena Etna Maar je Andrijana Subotić Pjajčik. Svoju zimsku kolekciju i rad predstavila je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

Hladni dani su stigli, a s njima i nove zimske kolekcije naših modnih dizajnera. Mistične zimske kreacije dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik ove zime krase brend Etna Maar. Nova kolekcija dizajnerice Subotić Pjajčik za jesen/zimu 2017./2018. inspirirana je filmskom sagom Sumrak, čiju mističnu atmosferu prenosi i u svoju modnu priču.

Novu kolekciju nazvala je, pomalo neobično, Surreal reality/Nadrealna realnost, a sadrži jakne, kapute, haljine asimetričnog kroja i tunike te vunena pletiva u sivoj, crnoj i bijeloj boji s tragovima crvene. Njen je naziv pomalo nejasan, donosi viziju između sna i jave, realnosti i nadrealnosti, čime je željela prenijeti neka svoja razmišljanja tijekom izrade kolekcije. Materijalizirati ideju, pretvoriti je u nešto realno, dopadljivo i u konačnici nosivo dugačak je put, no nema veće nagrade no kada rezultati budu onakvi kakve sam ih zamislila. Upravo je to slučaj i s ovom kolekcijom,  kaže dizajnerica