Na snimanju nove sezone A-strane

Hrvatska radiotelevizija na Prvom programu počela je prikazivati novu sezonu uspješne zabavno-glazbene emisije A-strana. Nastavak je to glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt HRT-a.

Omiljena televizijska emisija vratila se u domove gledatelja HTV-a. A-strana donosi antologiju hrvatske zabavne, pop i rock-glazbe, a voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugošćuju poznata imena naše scene koja će gledatelje uz pomoć mladih snaga povesti na čarobno glazbeno putovanje. Ekipa Dobrog jutra zavirila je na snimanje druge sezone, a voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić te novi/stari mladi pjevači - Marin Jurić Čivro, Jure Brkljača, Daniel Jurišević, Mahkey, Eni Jurišić i Lucija Jakelić podijelili su s njima svoje prve dojmove. Od ove sezone novost je što svaka emisija ima svoju temu pa će se tako pjevati o ljubavi, buntu, slozi, afirmaciji i odrastanju. Tu su naravno i posebne emisije vezane za skore blagdane.

A-strana u novim aranžmanima donosi pjesme uz koje su odrastale generacije i koje su bile dio naše svakodnevice, a gledajući A-stranu subotom navečer na Prvom programu HTV-a to će još jednom biti.


Osim na HRT – HTV 1, sve pojedinosti i zanimljivosti o emisiji A-strana možete pratiti na mrežnoj stranici Hrvatske radiotelevizije, na Facebook stranici B strana, na YouTubeu na adresi HRTnovimediji te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.