Prepuna Arena pjevala s Parnim valjkom

Nakon što su oduševili svoje obožavatelje dinamičnim nastupima u pulskoj, varaždinskoj i splitskoj Areni, Parni valjak je održao jednako žestok koncert večeras u zagrebačkoj Areni.

Bend koji uspješno radi i stvara već više od 40 godina svakim koncertom dokazuje da su zaista jedan od najboljih rock sastava na našoj sceni.Na već spomenutim koncertima, publika je s njima pjevala njihove najveće hitove kao i najnovije singlove. Nitko nije ostao ravnodušan na njihove najpoznatije balade, ali isto tako su svi brzo uhvatili ritam i zaplesali uz neke od hitova poput Lutke za bal i Ugasi me.
Koncert u zagrebačkoj Areni je održan u sklopu njihove turneje ”2u1”, čije ime govori da će publika moći uživati u električnom i akustičnom dijelu koncerta. ”2 u 1”, priča koja je krenula iz Arene u Puli, nastavila se u rasprodanoj Spaladium Areni u Splitu, a zadnju izvedbu imala u Varaždinu, svoj put završava u Zagrebu.

Koncert, koji traje gotovo tri sata, prati produkcija kakva se rijetko viđa na ovim prostorima. Presjek više od 40 godina duge karijere, kroz akustične i električne izvedbe, nešto je što se treba vidjeti i doživjeti.