Najbolja domaća i britanska craft piva u SC-u

Ovog petka i subote, 1. i  2. prosinca, pivoljupci će doći na svoje na finalu Zagreb Craft Beer Weeka u Studentskom centru.

Predstavit če se više od 20 domaćih te jednak broj britanskih zanatskih pivara, a posjetitelji će moći isprobati više od 100 različitih piva. Domaći pivari predstavit će piva koja će se piti ove zime, a Britanci svoje najbolje napitke.

Predstavi će se Tiny Rebel Brewing Co., Fourpure Brewing Co., Moor Beer Co., The Ilkley Brewery, Vibrant Forest Brewery, Shindigger Brewery, Saltaire Brewery, Abbeydale Brewery, a bit će pive i od njihovih kolega: Wild Beer Co., BrewDog, Thornbridge, Unity Brewing Co., Buxton Brewery, Northern monk brew co., Salopian Brewery, Siren Craft Brew, Time & Tide brewing, Brew by numbers, Partizan brewing & Weird Beard Brew co...

Uz dobru pivu ide i dobra hrana, za koju će se pobrinuti kulinarske ekipe i neki od najpoznatijih hrvatskih chefova. Cijena ulaznice od 45 kuna uključuje festivalsku čašu, festivalski vodič i kupon za sigurnu vožnju kući.


Program u petak počinje u podne i traje do 1 ujutro, a u subotu druženje počinje već od 11 sati na “Saturday brunch”.