Dvojac Bow vs Plectrum na svečanosti u Washingtonu kao simbol hrvatske glazbe

U povodu 25 godina uspostave diplomatskih odnosa između Hrvatske i SAD-a, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sjedinjenim Državama organizira 6. prosinca svečanu večeru na kojoj će se okupljenim uzvanicima kao simbol hrvatske glazbe predstaviti duo Bow vs. Plectrum.

Na svečanoj večeri koja će se održati pod visokim pokroviteljstvom i sudjelovanjem hrvatske predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović bit će prisutni nekadašnji i sadašnji visoki dužnosnici hrvatske i američke vlade, poslovni i politički lideri, te predstavnici hrvatske dijaspore, priopćila je Zagrebačka filharmonija. Kako se ističe u najavi, večeru će posebnim koncertom uveličati svjetski priznati hrvatski duo "gudalo protiv trzalice", iza kojega stoje Filip Novosel za tamburom i Tihomir Hojsak za kontrabasom.
Sve aktivniji Duo Bow vs PlectrumDvojac Bow vs Plectrum, već dobro poznat američkoj publici, posebno u Washingtonu, gdje je nastupao u glasovitom Kennedy Centeru, tom će prilikom predstaviti svoj novi album "Strings Only", izdan u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom.