Doručak s autorom uživo na HTV 3: Igor Mandić

Tradicionalni program Doručak s autorom na najbolji mogući način povezuje autora, njegovo djelo i čitalačku publiku. Omiljen kod publike, iznimno medijski popraćen, s uvijek intrigantnim gostima i autorima, o Doručku se može govoriti kao o najpopularnijem sajamskom programu koji tradiciju svog održavanja nastavlja i ove godine u već prepoznatljivom ambijentu Kavane Mozart. Voditelj je Aljoša Pužar.

Prvi gost ovogodišnjeg Doručka je Igor Mandić, pisac, novinar, kolumnist, esejist i feljtonist, književni i glazbeni kritičar, polemičar.

Ovaj rođeni Šibenčanin diplomirao je komparativnu književnost na Filozofskom fakuletu u Zagebu. Bio je suradnik brojnih radijskih i televizijskih postaja, te dugogodišnji novinar, urednik i recenzent u Vjesniku. Autor britka jezika, majstor seciranja društvenih pojava i zbiljnosti (od pornografije i vina do autobiografskih zapisa i političkih analiza). Dobitnik nagrade za životno djelo Hrvatskog novinarskog društva 2006. godine, kada je dobio i Kiklopa za najbolju publicističku knjigu, autobiografiju Sebi od kožu.

Doručak s autorom pogledajte u cijelosti: