Disney na ledu predstavlja Čarobna kraljevstva

Zagrepčani i njihovi gosti opet imaju priliku uživati u čarobnim umijećima na ledu sestara Ane i Else, i Olafa, likova iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena „Snježno kraljevstvo“ i drugih popularnih junaka. Bit će tu Munjeviti Jurić, kamionet Šlep i ostatak ekipe iz  Disney Pixar animiranog filma Auti, kao i stanovnici čarobnog podvodnog svijeta iz filma „Mala sirena“ i omiljeni likovi iz filma „Priča o igračkama“, zajedno sa Mickey Mouseom, Minnie Mouse, Paškom Patkom i Šiljom - sada i na ledu.

Disney na ledu nam nakon dvije godine donosi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Disneyjeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Hrvatsku 8., 9., i 10. prosinca. Ulaznice za ovaj nesvakodnevni obiteljski izlazak gotovo su rasprodane. Predstava Disney na ledu – Čarobna kraljevstva održat će se u Areni Zagreb u sljedećim terminima: petak 8. prosinca u 19 sati, subota 9. prosinca u 11:00, 15:00 i 19:00 sati te nedjelja 10. prosinca u 11:00, 15:00 i 19:00 sati. Sve dealje o Disney on ince potražite na istoimenim službenim stranicama i društvenim mrežama. Podsjetimo, prijevoz ZET-om vikednom je u vrijeme adventa besplatan.Publika će zakoračiti u fantastični zimski svijet Arendella zajedno s princezama Anom i Elsom iz filma Snježno kraljevstvo, najgledaniji animirani film svih vremena, koji je osvojio prestižne nagrade BAFTA i Oscar. Ana, djevojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smiješnim Snješkom Olafom i robusnim brđaninom Kristoffom kako bi pronašla svoju sestru Elsu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendell i okovale ga vječnom zimom. Naše stvaranje Arendella i vizualna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformiraju pozornicu iz ljeta u zimu,“ navodi producentica Nicole Feld. „Iako djeluje veoma očito da se Snježno kraljevstvo uklapa u okružje ledene površine, Disney na ledu dodirnut će osjećaje publike svojim inovativnim elementima i najboljim svjetskim klizačkim umijećem.

Iz Kurble Bistre na ledenu površinu stižu nam likovi iz Disney Pixar filma Auti; Munjeviti Jurić, kamionet Šlep i ostatak ekipe u prirodnoj veličini. Zahvaljujući umjetničkom umijeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomiču oči i usta pri svakoj kretnji i okretu na ovom ledenom drumu. Kamionet Šlep će nas zabaviti svojim ludorijama, dok će nas ostali likovi iz Auta oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom. "Čarobna kraljevstva povezuje tradicionalne i suvremene Disneyeve priče, rekao je producent Kenneth Feld. Publika će biti oduševljena Kurblom Bistrom u kojoj će se susresti s nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Gledat ćemo likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena i Disney Pixar Priče o igračkama 3 i otkriti priču punu akcije, čarolije i nezaboravnih likova iz Snježnog kraljevstva.

Kako bi stvorili Čarobna kraljevstva, dvojac otac – kći okupio je talentiran i nevjerojatno kreativan tim koji se sastoji od redatelja Jaya Smitha, Patty Vincent (redateljice točki Priča o igračkama 3 i Snježno kraljevstvo), scenarist Jerryija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice nagrade Emmy, Sarah Kawahare, Cindy Stuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Snježnog kraljevstva), kostimografkinje Cynthiae Nordstorm, Scotta Lanea (kostimografa točke Priča o igračkama), kostimografa točke Snježno kraljevstvo, nominiranog za nagradu Emmy, Gregoryja A. Popyluka, dizajnera svijetla Petera Morsea, dizajnera svijetla točke Priče o igračkama 3, Alexa Reardona, dizajnera svijetla točke Snježno kraljevstvo  Sama Dotyja i scenografa Jeremyja Railtona.