Izbor 24. Kraljice Hrvatske

24. izbor Kraljice Hrvatske održat će se u rovinjskom Hotelu Lone večeras u 19 sati, a snimku možete pogledati na našem 2. Programu večeras u 22.55.

Rovinjski hotel Lone večeras će biti središte ljepote zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji se ondje održava uz veliku podršku turističke zajednice grada Rovinja. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najpoznatija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom 'Kraljica Hrvatske'.

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz svih dijelova Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima Drugog programa Hrvatske radiotelevizije. Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima i u elegantnim krznenim kaputima.

Kroz svečanost će voditi lijepi i zabavni Mario Sedmak i Uršula Tolj, a za zabavu između biranja pobjednice zapjevat će mlada kantautorica Mia Dimšić i poznati pjevač, skladatelj i kantautor Boris Novković, a svojim plesnim vještinama publiku će zabaviti i odlična plesna skupina Megablast.

Više o večerašnjem izboru za HRT govorili su Natalija Brkić, predsjednica i direktorica Kraljice Hrvatske i Antoanet Levačić,Kraljica Hrvatske 2016.