Opatijska premijera 'Magic Musicla'

Premijera Magic Musicla, dvojezičnog zabavno-glazbenog showa s Mijom Negovetić u glavnoj ulozi bit će izvedena u Opatiji u petak, 8. prosinca.


Magic Musical dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Jezične teme obrađene su kroz toplu priču i glazbenu čaroliju. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, djeca će, u režiji Davida Petrovića naučiti mnoge riječi, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će vas uvući u čaroliju.
[EBED:"0412/MAGAZIN2017/DJH0412-gosti-Magic-musical.mp4" TITLE:"O mjuziklu Magic Musical"]
Kroz ovaj zabavni show u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije.
 
Ansambl u dvorani hotela Neboder u Rijeci vrijedno priprema ovu predstavu, vježbaju se plesne koreografije Martine Hrlić Rogić koju, uz glumce i pjevače, izvode djeca članovi plesne grupe Flame uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić. Snimaju se glazbeni aranžmani te kadrovi za video projekcije! Izrađuje se scenografija i rekviziti, gradi se pozornica! Magic Musical je nastao u produkciji Studija Maraton, a premijera je ovog petka u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji.

Uoči opatijske premijere u emisiji Dobro jutro, Hrvatska mlada glumica Mija Negovetić i producent Olja Dešić govorili su o ovom dvojezičnom je mjuziklu za cijelu obitelj, a na kraju gostovanja izveli su 'Magic musical medley', čiji tekst i glazbu potpisuje upravo Olja. Mija je pjevala, a Olja je svirao na klavijaturama.