Zagrebačke pahuljice otvorile sezonu klizanja u Delnicama

Nije led u Gorskom kotaru uvijek elementarna nepogoda, osobito ako je umjetni - i to na klizalištu. Na Delničkom otvorenom klizalištu na led su prve izašle sinkronizirane klizačice, poznate Zagrebačke pahuljice, i tako otvorile sezonu klizanja.

Najprije mlađa, a zatim i starija grupa Zagrebačkih pahuljica oživjele su delničko klizalište i izvele zanimljiv program na prvom delničkom ledu ove sezone.

Izvele su program Harry Potter koji su izvodili i na prvenstvu Zagreba i jako im je drago, kažu, što su ga mogle predstaviti pred publikom u Delnicama.

Sinkronizirane klizačice iz Zagreba pokazale su veliko znanje i vještinu stečene kroz godine treniranja i nastupa, a na ovom bi klizalištu, kažu, mogle stasati i goranske klizačice.

Očekuje se tako dolazak hokejaša Medveščaka i Mladosti s kojima Delničani već godinama surađuju, a možda i utakmica mlađih uzrasta hrvatske hokejaške reprezentacije.

Klizalište je naravno otvoreno i za građane pa se posebno vikendima očekuje dolazak većeg broja izletnika na delnički led.