Upoznajte kraljicu Hrvatske

24. izbor Kraljice Hrvatske održao se u rovinjskom Hotelu Lone 4. prosinca, uz veliku podršku turističke zajednice grada Rovinja. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj.

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz svih dijelova Hrvatske, predstavilo se u najboljem izdanju i zasjalo pred stručnim žirijem te publikom koja je pratila elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima Drugog programa Hrvatske radiotelevizije. Djevojke su se predstavile u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima i u elegantnim krznenim kaputima.

Titulu najljepše ponijela je Paula Tandara, mlada ljepotica iz Zagreba. Za prvu princezu izabrana je Margarita Veža iz Brista, makarska rivijera. Za drugu princezu izabrana je Antonija Gržinčić iz Rijeke. Kraljica osobnosti je Patricija Botić iz Malog Lošinja. Kraljica fotogeničnosti je Lauren Cooper iz Rijeke. Kraljica medija je Kaori Mainenti iz Višnjana.

Novoizabrana Kraljica Hrvatske, Paula Tandara, završava srednju školu, bavi se sportom, želja joj je baviti se modelingom. Voli pomagati i volontirati, svoje vrijeme provodi u učenju, sportu i modelingu. Vjerujemo da će postati najljepša Hrvatica koja će ponijeti međunarodnu krunu poput prve i jedine za sada najljepše Hrvatice Danijele Gračan, koja je izabrana za Kraljicu Svijeta 1989. godine.

Svoja iskustva s izbora u emisiji Dobro jutro, Hrvatska podijelile su Paula Tandara, Kraljica Hrvatske 2017 i Natalija Brkić, predsjednica i direktorica izbora Kraljica Hrvatske: