Humanitarna akcija "Djeca za djecu"

U sklopu 2. festivala adventskih i božićnih pjesama održat će se i humanitarna akcija "Djeca za djecu", namijenjena djeci oboljeloj od malignih bolesti koja se liječe na dječjem onkološkom odjelu KBC-a Zagreb.

Prihod za akciju prikupljat će se od koncerata koji će se održati u petak, 15. prosinca u 19 sati u Muzeju za umjetnost i obrt. Ovaj će se koncert izravno prenositi putem društvenih mreža kako bi ga mogli pratiti i mali borci kojima je namijenjen, ali i šira publika koja će im time dati podršku.

Posebna gošća koncerta bit će ambasadorica akcije Vanda Winter. Dječji zborovi nastupat će i na subotnjem koncertu, 16. prosinca od 17 do 18 sati ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Hrvatsko društvo skladatelja sa službom ZAMP podržalo je ovaj Festival jer svojom kvalitetom obogaćuje glazbenu ponudu grada Zagreba u adventsko vrijeme. Pozivamo vas da pratite našu Facebook stranicu i Youtube kanal putem kojih ćemo i mi izravno prenositi koncert ovog petka, 15.12. od 19 sati, najavljuje i poziva Nenad Marčec, direktor HDS ZAMP-a.