2. Dani meda i pčelarskih proizvoda Zadarske županije

Pod pokroviteljstvom Zadarske županije, njezinog Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj, u prostorima City gallerije u Zadru, 21. i 22. prosinca 2017. održat će se 2. Dani meda i pčelarskih proizvoda.

Dvodnevni program donosi brojne zanimljivosti: uz prodajnu izložbu pčelinjih proizvoda i opreme, u suradnji s Hotelijersko turističkom i ugostiteljskom školom i pčelarskim udrugama sa područja Zadarske županije upriličit će se medni doručak.

Jedan je ovo od načina podrške pčelarskom poduzetništvu pri podizanju kvalitete i obima proizvodnje te plasmanu meda i drugih pčelinjih proizvoda na tržište.

Dvodnevni program donosi brojne zanimljivosti: uz prodajnu izložbu pčelinjih proizvoda i opreme, u suradnji s Hotelijersko turističkom i ugostiteljskom školom i pčelarskim udrugama sa područja Zadarske županije  prvog dana manifestacije upriličit će se medni doručak za sve posjetitelje, bit će tu i kušaonica meda, 3. stručno edukacijska predavanja, te poseban program izložbe radova vrtičke djece na temu meda.