Stigli vukovarski Motomrazovi

Pedesetak "Motomrazova", članova Sportskog moto kluba "Golubica" iz Vukovara obišlo je jučer vukovarske udruge i ustanove koje skrbe o djeci te o osobama s posebnim potrebama i darivala ih poklon-paketićima u povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Po riječima predsjednika Kluba Nenada Barinića, od svog osnutka 2009. godine, Sportski moto klub "Golubica" provodi akciju predbožićnog darivanja vukovarskih mališana i osoba s posebnim potrebama, a ove godine podjeljeno je više od 300 poklon paketa.

Nakratko smo se zaustavili i u središtu Vukovara gdje smo građanima podijelili komplete božićnih ukrasa za bor te nekoliko desetaka kilograma slatkiša, kazao je Barinić.

Vukovarski Motomrazovi obišli su i Odjel pedijatrije Opće bolnice Vukovar,  osnovne škole "Josip  Matoš" i "Blago Zadro", udruge za osobe sa intelektualnim oštećenjem i s posebnim potrebama "Golubica" i Iskrice kao i udrugu "Vukovarski leptirići", a obilazak su završili posjetom nedalekim Bogdanovcima, gdje su poklon paketima darivali svu tamošnju djecu.