Zadnji dan akcije "Darujmo Božić svima"!

Košarkaški klub Cibona priključio se humanitarnoj akciji "Darujmo Božić svima!", u sklopu koje će se prikupljati nove igračke ili drugi darovi za djecu iz socijalno ugroženih obitelji na području Grada Zagreba, korisnike Socijalnog dućana Gradskog društva Crvenog Križa Zagreb.

Humanitarna akcija je osmišljena uz potporu Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, koji je u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Caritasom Zagrebačke nadbiskupije pokrenuo projekt Socijalni dućan čiji je cilj ublažavanje posljedica siromaštva i socijalne isključenosti na području Grada Zagreba.

Socijalni dućan svakodnevno brine o preko 4.500 osoba s područja Grada Zagreba, od kojih je 600 djece. Korisnici moraju zadovoljavati propisane kriterije koji se dokazuju odgovarajućom dokumentacijom te potvrđuju od strane nadležnog Centra za socijalnu skrb i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Ukoliko se želite uključiti u akciju, darovi se mogu dostaviti još samo danas u prostorije Socijalnog dućana Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, Siget 18A, Zagreb.

Organizatori se nadaju kako će navijači podržati ovu akciju te usrećiti one kojima je u Božićno vrijeme to zaista potrebno.