Dječaci i Let 3 za Buba bar

Kraj godine uobičajeno je vrijeme za Rock Marinfest, a danas će se održati njegovo jubilarno 10. izdanje. Festival je tradicionalno humanitarnog karaktera, tako da u vinkovačkom klubu Vanilla za Bubamaru i Buba bar nastupaju Jale, The Karambol, Septica, Atheist rap, Dječaci i Let 3.

Podsjetimo, Udruga za osobe s invaliditetom Bubamara udruga započela je projekt otvaranja Buba bara pod sloganom 'Ekstra kromosom za ekstra kavu'.

Buba bar će nakon otvaranja zapošljavati osobe s invaliditetom, što za Bubamarce znači ispunjenje njihovih snova te prilika da dokažu da su ravnopravni dio društva. Rock Marinfest već dugi niz godina slovi kao jedan od najboljih festivala istočne Hrvatske, a kako i ne bi, kada osim dobre glazbe donosi sreću i osmijeh na lica štićenicima vinkovačke udruge Bubamara. Ove godine želimo pridonijeti što bržem otvaranju Buba bara, kaže u pozivu za festival Mirna Baličević.

Prvi Rock Marinfest održan 2008. godine. Nazvan je po tragično stradalom gitaristu vinkovačkog rock benda Majke Marinu Pokrovcu. U međuvremenu je festival postao jedan od zaštitnih znakova grada Vinkovaca.