I ove godine zimski Odmorko

Vrijeme je školskih praznika. Djeci donose radost, a roditeljima brigu kako smisleno ispuniti vrijeme svojih mališana. Zato je tu kao i svake godine Školski sportski savez Grada Zagreba koji tijekom zimskog odmora učenika organizira program Odmorko zima 2018. koji, od 27. prosinca do 12. siječnja 2018., učenicima osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba nudi besplatne sportske programe uz stručni i pedagoški nadzor.

Prijave za sudjelovanje nisu potrebne, dovoljno je doći na željenu aktivnost u željenom terminu, a ulaz je slobodan uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Kao identifikacijski dokument može poslužiti i originalno ovjeren 'zahtjev za izradu iskaznice' hrvatskog školskog sportskog saveza u trajanju 30 dana od datuma izdavanja zahtjeva. U sportskim aktivnostima učenici sudjeluju dragovoljno uz pristanak roditelja i na vlastitu odgovornost, te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava.

Organizator programa ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika aktivnosti prije, za i nakon aktivnosti. Radnim danima uz stručni i pedagoški nadzor zagrebački učenici mogu uz uvjet da su plivači, slobodno plivati u zimskom plivalištu Mladost do 9.30 do 12.30, u bazenu Utrina od 9 do 11 i bazenu Jelkovec od 10 do 12, u bazenu Iver (Sesvetski Kraljevec) od 10 do 12 te na bazenu Svetice od 9 do 11 sati. Klizači mogu slobodno klizati na SRC Šalata ili na klizalištu Zagrebačkog velesajma. Raspored ostalih programa (streljaštvo, squash, kuglanje, taekwondo, kuglanje, odbojka, obaranje ruke, judo, dvoranski hokej, bowling, mačevanje) potražite na mrežnim stranicama Saveza.

Više o Odmorku zima 2018. Za Dobro jutro, Hrvatska govorili su Hrvoje Lekić iz Školskog sportskog saveza Grada Zagreba i Zvonimir Halamek, glavni tajnik Školskog sportskog saveza Grada Zagreba: