Dočekajte Novu u društvu Miroslava Škore

U zadnjem Dobrom jutru u 2017. gost je bio Miroslav Škoro. Otpjevao je gledateljima svoje najdraže hitove, ali i otkrio ponešto o njihovim nastancima, što trenutno radi i kako dočekuje Novu godinu.

Miroslav Škoro samo dan ranije je tituli inženjera i diplomiranog ekonomista dodao i titulu doktora ekonomskih znanosti. U rodnom gradu Osijeku u kojem je završio osnovnu školu, gimnaziju te diplomirao na Višoj građevinskoj školi i Ekonomskom fakultetu, obranio je doktorsku disertaciju, na Ekonomskom fakultetu, na temu 'Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije'Dr. sci. Škoro tako je postao jedan od najobrazovanijih glazbenika u Hrvatskoj.

Nakon novogodišnjega izdanja popularne HRT-ove zabavno-glazbene emisije A-strana gledatelji HRT-a u Novu godinu ući će uz zabavnu emisiju 'Pljesak, molim', parodiju na emisije za otkrivanje talenata u kojoj će se birati i pjesma s kojom ćemo dočekati 2018. godinu. Domaćin tog spektakla upravo je Miroslav Škoro.U strogom, ali pravednom ocjenjivačkom sudu sjedit će Zlatan Zuhrić Zuhra kao Veljko-Antun Müller, bivši autor dokumentarnoga filma o radnim akcijama, Enis Bešlagić kao profesor Harmo Nijaz, virtuoz na melodici i harmonici te Mila Elegović kao Matilda Zvrk, primabalerina u mirovini. Uloge nepoznatih, ali ipak donekle darovitih kandidata preuzet će Lana Jurčević, glazbeni sastav Vigor, Jasmin Stavros, Pravila igre, klapa Intrade, Kićo Slabinac, Mate Bulić, Jole, Lidija Bačić, Tonči Huljić, Zorica Kondža, Mladen Grdović, Milo Hrnić i brojni drugi koji će pokušati uvjeriti ocjenjivački sud da je baš njihova pjesma najbolja za ulazak u 2018. godinu. Emisija Pljesak, molim je na rasporedu na HRT - HTV 1 večeras u 22.45 do 00.15, a možete je pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i/ili računala na HRTi platformi.

Gostujući u Dobrom jutru izveo je uz pomoć svojih tamburaša Kreše Španića na berdi, Tomislava Mlinarića na bugariji, Mirka Jakičića i Marka Vickovića na basprimu, Roberta Rakeka na harmonici i Hrvoja Šimanovića na primu svoj hit Zadnja želja.