Silvestarsko izdanje HRT-ove emisije A-strana zagrijalo atmosferu dočeka Nove godine

Duško Ćurlić i Ivan Vukušić uplesali su u novogodišnju A-stranu u ritmu swinga, odlučivši ne čekati ni trenutak svoje dame Barbaru Kolar i Ivu Šulentić.

I dok su Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije, glazbeni sastav A-strane te mladi pjevači dobrim starim twistom i rock and roll evergrinima rasplesali studio, Barbara Kolar i Iva Šulentić dovele su svoje goste koji su se bez zadrške uklopili u već dobro zagrijanu atmosferu.

Petar Grašo bio je za klavirom, Boris Novković otpjevao je svoje omiljene Beatlese, a sve je digao na noge ludi funky ritam hitova Dine Dvornika. Za niz laganica bili su zaduženi Alen Đuras i Marko Tolja, a velika diva Gabi Novak uputila je najljepšu glazbenu poruku svima zaželjevši da pamtimo samo dobre dane.

Članovi popularnoga sastava Soul Fingers ponovno su ubacili emisiju u veću brzinu, a moćna muška ekipa, koju su činili Vjekoslav Ključarić, Marin Jurić Čivro, Vedran Ljubenko, Mahir Kapetanović Maki, Daniel Jurišević, Dino Petrić i Dino Purić, rasplesala je sve u studiju sa svojim nekadašnjim mentorom Ivanom Dečakom. Svima smo poželjeli da cijelu novu godinu na licima zadrže osmijeh Danijele Martinović, a Drago Diklić, najiskusniji što se tiče novogodišnjih proslava, prvi nam je nazdravio pjesmom Se bum zapil.

Mlada ekipa A-strane pokazala se izvrsnom i u plesu pjevajući glazbu iz Footloosea i Briljantina, a Neno Belan sa svojim Fiumensima prisjetio se Ivone i prigodne Stojim na kantunu, glava u balunu. Da je mogla biti i rock-zvijezda, pokazala nam je glazbena diva Tereza Kesovija otpjevavši svoj hit Što je ostalo od ljubavi u nešto žešćemu izdanju, a pravu atmosferu disco-klubova postigla je Severina svojom pjesmom Italiana.

Kako su svi domaćini već prije plesali uz goste, red je napokon došao na Ivana Vukušića kojemu se napokon ispunila želja da barem na nekoliko trenutaka bude najveći frajer 2017. godine: hrabro je zamolio Severinu za ples i otplesali su Despacito.

Za kraj emisije svima je stigla čestitka naših voditelja: poželjeli su nam da budemo hrabri i veseli te da i sebe i svijet činimo boljim! I da budemo zajedno!

Snimka silvestarskoga izdanja emisije A-strana dostupna je putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi, a sve pojedinosti i zanimljivosti o emisiji mogu se pratiti na mrežnoj stranici Hrvatske radiotelevizije hrt.hr te na stranici B-strana na Facebooku.