Završila peta sezona popularne HRT-ove emisije Volim Hrvatsku

Na kraju 2017. godine završila je i peta sezona popularne HRT-ove emisije Volim Hrvatsku.

Uz pregršt veselja, sjajnih hitova, devedeset natjecatelja, uzbudljivih igara te mnoštvo pitanja i odgovora o Lijepoj Našoj gledatelje su vodili sjajni Mirko Fodor te braća Bojan i Goran Navojec.

Emisija Volim Hrvatsku pravo je veselo i zabavno putovanje kroz ono najzanimljivije u hrvatskoj prošlosti, sadašnjosti, zemljopisu, gastronomiji, jeziku, sportu, filmu, poznatim i zaslužnim građanima, izumima, koloplet kroz igre: TV i film, Riječ hrvatska, Poznati sunarodnjaci, Sretan rođendan, Sport, Sve po redu te Kolo sreće.

Tijekom cijele je sezone bio odličan i glazbeni sastav Ante Gele sa sjajnim mladim darovitim pjevačima Alenom Đurasom, Manuelom Svorcan i Marijanom Monićem, koji su u sezoni otpjevali devedeset najvećih domaćih hitova.

Pravi uvod u silvestarsku noć bilo je posljednje, petnaesto izdanje emisije Volim Hrvatsku, s veselim ekipama, prigodnim hitovima i zabavnim igrama.

Na Goranovoj strani natjecali su se naš veslački olimpijac Valent Sinković, glumica Ana Maras Harmander i HRT-ov voditelj i urednik Branko Uvodić. Na suprotnoj strani, u Bojanovoj ekipi, igrali su Martin Sinković, glumica Dora Fišter Toš i voditeljica Danijela Trbović.

Slavila je Bojanova ekipa, a Bojan je i pobjednik sezone. Snimku večerašnjega izdanja emisije Volim Hrvatsku moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.