Vježbe za postizanje kondicije i snage

Step aerobic je vrlo brzo osvojio svijet fitnesa, no isto tako ga je i brzo napustio. Bilo je pitanje inventivnosti i smislenosti treninga koji koristi klupice kao rekvizit.No u Snatch fitnes gimu  body step ima pravi smisao. Skup je to vježbi namijenjen postizanju kondicije, ali i snage. Vježba se i s utezima male težine. Zabavno je to što postoji neki oblik koreografije, no ne prekompliciran pa je vježbačima pristupačan i mogu kvalitetno ponavljati pokrete.

Trening traje 30 minuta, intenzivan je, a može trajati i 45 ili 55 minuta. Oni koji će ostati na duljoj verziji treninga 30 minuta koriste kao zagrijavanje, a oni koji žele tek 30 minuta mogu mirno otići dalje jer su dosegli dovoljnu korist treninga za trenutačnu razinu spreme. Trening može biti atletski ili plesni pa se svi vježbači mogu pronaći u nekoj od verzija.

On je također izvrstan početak dana i namijenjen je za užurbane i poslovne ljude, no i za sve koji vježbanjem žele početi dan. Ipak nije sve u vježbama. Opuštena atmosfera, dobra glazba, poticajni treneri još su jedna odlika Snatch gyma.