Sunčani sat i Zlatan Skalicki dobili priznanje Suncokret ruralnog turizma

Urednik i voditelj Zlatan Skalicki, emisija Sunčani sat i Drugi program Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) dobili su priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj Klub članova Selo. Udruga je dodjelom nagrada i priznanja svečano obilježila 20 godina svojega rada.

Nagrađeni urednik, novinar i voditelj Hrvatske radiotelevizije Zlatan Skalicki izjavio je u povodu priznanja kako ga ono osobito veseli jer smo na kraju godine u kojoj je obilježena 45. godišnjica prvoga emitiranja emisije Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Sunčani sat. Davno sam rekao da je u turizmu najvažnije pričati priču. Očito su nas na kraju obljetničarske godine prepoznali i nagradili priznanjem, rekao je Zlatan Skalicki.

Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma.

Emisiju Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Sunčani sat možete slušati petkom od 14.00 a emisija je dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.