Klub zona: Stripaški kružok i večer društvenih igara

Nakon blagdanskih izdataka, odlično će zvučati informacija da je program splitskog Kluba Zona i nakon deset godina još uvijek potpuno besplatan, a u borbi sa postblagdanskom depresijom dobro će doći informacije o novim edukacijama, druženjima i izložbama.

Program se u aktualnoj sezoni i dalje realizira uglavnom u Chillton baru (Jadranska 1), a dvije izložbe otvorit će se u prostoru na Šperunu (Jerina 1).

Stripaški kružok

Novi Stripaški kružok održat će se u četvrtak, 11. siječnja, u 20 sati i pozornost će usmjeriti na mlade nade splitske strip scene. O njihovim mogućnostima i prilikama, ulozi 24-satnog crtanja stripa, strip radionicama i druženjima, razgovarat će Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić. Voditeljica večeri je Danica Kliškić.

Večer društvenih igara: Ajmo se igrat!

Blagdani su omeli ritam druženja ljubitelja modernih društvenih igara pa je pauza potrajala čak mjesec dana. Ritam igranja svako dva tjedna nastavlja se 13. siječnja pa će se u prvom mjesecu Večer društvenih igara: Ajmo se igrat!  održati i 27. siječnja. Zainteresirani od 20 sati do ponoći mogu donijeti svoje igre, pridružiti se drugim igračima ili birati iz bogate kolekcije koju osiguravaju organizatori - Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST.