Novi singl Kristine Boban: Nije grijeh

Kristina Boban svoj moćni vokal udružila je s perspektivnim Tomislavom Marićem i predstavila duet 'Nije grijeh'. Kristina i Tomislav upoznali su se u Zboru Mihovil, čiji su aktivni članovi.Kristine Boban mnogi se sjećaju iz showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske,  u kojem je uspjela svojim moćnim vokalom privući Tonyja Cetinskog i Indiru Levak. Tony je za Kristinino pjevanje tada izjavio: Ti si pjevala onako, kako bi neke pjevačice, koje dobro zarađuju već kod nas, željele, a nikad neće uspjeti. 

Kristina iza sebe ima nekoliko singlova, od kojih su neki prepjevani na engleski jezik, a najuspješniji su 'Otvori oči zvijezdama' s kojim je osvojila prvu nagradu stručnoga žirija na Marko Polo festivalu i 'Molim se' s kojom je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na ovogodišnjem Splitskom festivalu.Pjesmu prati video spot, koji nas vraća u 1930-te, režirao ga je Roko Birimiša. Uz Kristinu i Tomislava te mnoge statiste, glavnu glumačko-plesnu ulogu imaju profesionalni plesači Sonja Bonačić i Jan Hajsok. Za kostime brinula je Davorka Vladović, a za frizure i šminku Ante Vukusić.

Za pjesmu 'Nije grijeh' Kristina je napisala stihove u suradnji s Ivom Nuićem, koji je pjesmu uglazbio. Za produkciju i aranžman pobrinuo se provjereni i Porinom nagrađeni Dado Marušić. Osim aranžmana i produkcije, Dado je odsvirao bubnjeve, gitare i bas gitaru, dok su mu se u studiju pridružili vrhunski glazbenici Dražen Bogdanović na saksofonu i Darko File  Aljinović na klavijaturama.

Gostujući u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, Kristina i Tomislav otpjevali su uživo pjesmu 'Nije grijeh':